viernes, 22 de junio de 2012

Eines i recursos TIC

Programes:

Serveix per comunicar-se, estar al dia d'allò que passa i rebreu al moment. Permet redactar 140 caràcters    "tweet", un cop publicat aquest tweet o missatge personal, surt al mur del publicant, i els contactes que el segueixen ho veuran al mur d'inici. Es interessant la diferència amb Facebook, ja que tu pots seguir a algú però ell no té perquè seguir-te, no ha de ser recíproc, i quan no t'interessa algun "follower" o seguidor el pots bloquejar o eliminar.



Serveix per publicar experiències pròpies i compartir recursos i material sobre qualsevol camp, com per exemple el nostre, l'educatiu.


  • Google Maps: eina útil pels curiosos de la geografia, serveix per veure llocs, monuments, carrers, places d'arreu del món des de més a prop o més lluny, variant el zoom.

  • Gmail: es el correu elecrònic de google, semblant al Hotmail, entre d'altres.



  • Youtube: seveix per veure vídeos de qualsevol tipus per internet, de manera on-line.


  • Google Reader: serveix per organitzar i poder accedir de manera ràpida a les notícies que un segueix com diaris, o els abans esmentats blogs.

Trobem molts d'altres com dropbox, Flickr, Linkedin, Delicious... però els que he esmentat penso que són els més útils i els que més domino i utilitzo jo per qualsevol treball o presentació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario